VANHEMMUUDEN VUORISTORADALLA 2018 – 2019

kuva1Vanhemmuus on kuin vuoristorata ja tunteiden tilkkutäkki. Siinä on ilon ja onnen hetkiä, kaurapuuroa ja puuduttavaa arkea.Se on elämänmakuista, ikuista seikkailua.

Kaipaatko mahdollisuutta jakaa vanhemmuuteen liittyviä ajatuksia ja kokemuksia muiden vanhempien kanssa keskustellen, kuunnellen, jakaen ja yhdessä tehden? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua avoimeen Vanhemmuuden vuoristoradalla -vertaisryhmään. Ryhmät toteutetaan Kirkkonummen asukaspuistoissa yhteistyössä suomalaisen seurakunnan, avoimen varhaiskasvatuksen, perusturvan perhepalveluiden ja neuvolan kanssa. Ryhmäkertoja on viisi ja jokaisella kerralla käsitellään eri vanhemmuuteen ja lapsiperheen arkeen liittyvää teemaa. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ja voit osallistua jokaiseen viiteen tai valita itselle sopivimmat aiheet, ajat ja asukaspuiston. Lapsilla on mahdollisuus osallistua muuhun puuhaan aikuisten keskustelun ajaksi.

LUE TÄSTÄ LISÄÄ