Puhutaan erosta  – illat kevät 2019

Puhutaan erosta  – illat kevät 2019

Parisuhteen päättyminen tuo monenlaisia muutoksia elämään. Puhutaan erosta -illoissa saat luotettavaa tietoa ja pääset keskustelemaan eroon liittyvistä teemoista asiantuntijoiden johdolla. Illat on tarkoitettu eronneille ja eroa harkitseville sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille. Illat ovat maksuttomia.

Kirkkonummen tilaisuudet

Kokoushuone NILS /SOTE-keskus, virkatie 1

 klo 18-19.30

19.3.2019 Lasten ja nuorten tukeminen vanhempien erotessa:
Millaisena vanhempien ero näyttäytyy lapsen näkökulmasta? Miten puhua lapsen kanssa erosta? Mukaan saat esimerkkejä harjoituksista, joiden avulla voit käsitellä eroa lapsen kanssa. Illan asiantuntijoina ovat Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n työntekijät.

9.4.2019 Mistä erossa sovitaan?  Vanhempien eron ABC
-Illassa puhutaan avio- tai avoeron jälkeen tehtävistä sopimuksista liittyen lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisiin ja elatukseen. Illan vetää Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Uudenmaan aluekoordinaattori yhdessä lakimiehen kanssa.

7.5.2019 Kahden kodin arki

Vanhempien erotessa lapsen arki jakaantuu kahteen kotiin. Miten saada kahden kodin arki sujumaan ja kuinka lisätä lapsen hyvinvointia? Mitä tämä tarkoittaa vanhempien välisen yhteistyön näkökulmasta. Illan alustaa Ensi- ja turvakotien liiton Ero lapsiperheessä -toiminnan asiantuntija Maarita Kettunen.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä erotyötä tekevien järjestöjen ja kuntien kanssa.

Katso myös muut oman paikkakuntasi eropalvelut apuaeroon.fi!