ADHD-ilta 24.1.2019: ADHD Voimavarana

Kutsu 24.1. 2019 ADHD-iltaan, jossa näkökulma on: ADHD Voimavarana

(Programmet är på finska men frågor kan ställas på svenska)

Hei, alakouluikäisen vanhempi, koulun henkilökunnan jäsen tai perusturvan työntekijä,

Oletko kiinnostunut adhd: sta ja Nepsy-valmennuksesta Kirkkonummella?

Onko perheessäsi tai luokallasi adhd-piirteinen oppija? Kaipaatko lisätietoa, vertaistukea sekä kokemusten jakamista aiheesta?

24.01.2019 klo 18-20 iltamme on varattu tälle tärkeälle teemalle. Paikkana on Kartanonrannan koulu (os. Kartanonkuja 1, Sundsberg)

Paikalla mm. ADHD-liiton asiantuntija-luennoitsija Länsi-uudenmaan Neuriksesta.

Kirkkonummen kunnan kouluttamat Nepsy-valmentajat esittäytyvät.

Kartanonrannan koulun 5 lk järjestää tilaisuudessa kahvitarjoilun kerätäkseen rahaa leirikouluunsa, joten varaathan pikkurahaa mukaan. Ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen, jotta kahvion järjestäjät osaavat varautua osallistujamäärään.

Ennakkoilmoittautuminen 18.1.2019 mennessä:

Palautekysely ADHD-iltaan liittyen: