Strategia-vanhempainohjauskurssi

Strategia- vanhempainohjauskurssi

Perustiedot

• Kurssi kerrat ovat 4.3., 11.3., 18.3., 25.3. ja 1.4. 2019 klo 17.00 – 20
  • Paikka: Kirkkoharjun koulu, luokka C-116, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi
  • Hakuaika päättyy 15.2.2019.
  • Kurssi on ilmainen Kirkkonummen kuntalaisille
  • Kurssin ohjaajina toimivat sosiaaliohjaajat Taru Keskinen ja Jari Sepänkumpu

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

4-12 -vuotiaiden, adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssin sisältö ja toteutus nojautuvat ruotsalaiseen Strategi-menetelmään, jonka ADHD-liitto on tuonut maahamme. Kurssin tavoitteena on antaa perustietoa adhd:stä ja menetelmiä lapsen positiivisen käytöksen tukemiseksi, vahvistaa vanhemmuusroolia ja helpottaa perheen arkea.

Kurssi koostuu viidestä kokoontumiskerrasta iltaisin. Kurssikertojen teemat ovat:
– Perustietoa adhd:stä
– Vanhemmuusroolin vahvistaminen sekä lasten ja perheen arjen helpottaminen
– Menetelmiä positiivisen käytöksen tukemiseksi
– Välineitä ongelmakäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja hallintaan
– Yhteisön tukiverkostot ja palvelut.

Miten haen kurssille?

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse jari.sepankumpu@kirkkonummi.fi. Ilmoita nimesi, yhteystietosi, kuinka monta osallistujaa ja ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuneihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ennen kurssin alkua.