Kesäkerhoja 3-7 -vuotiaille

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kesäkerhoissa ulkoillaan ja nautitaan kesästä!Perhonen kesäniityllä

Kesäkerho on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu 4 kertaa viikossa aamupäivisin klo 9-13. Tänä kesänä on mahdollisuus valita, mihin kerhokertoihin lapsi osallistuu. Kesäkerhossa ulkoillaan, liikutaan ja leikitään yhdessä lastenohjaajien kanssa. Kerhon aikana on pieni hartaushetki ja aikaa omien eväiden syömiselle. Kesäkerhoon on mahdollista tulla ja lähteä joustavasti.

Kesäkerhojen hakuaika on 18.3. – 21.4.2019. Hakulomake aukeaa klikkaamalla haluttua kerhotilaa alla. Hakuajan jälkeen on mahdollista hakea niille kerhokerroille, joissa on tilaa. Kerhopaikasta ilmoitetaan tällöin erikseen.

Kerhot kokoontuvat 3. -19.6. välisenä aikana.

Veikkolan seurakuntakodilla, Kisapolku 1

• maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin
  • 3.6.-18.6.

Masalan kirkolla, Tinantie 4

• tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin
  • 4.6.-19.6.

Kirsikan kauppakeskuksessa

ent. postin tila, Saloviuksentie 3

• maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin
  • 3.6.-18.6.

Kerhopaikasta ilmoitetaan kotiin viikolla 17. Kesäkerhotoiminta on maksutonta.