IHMEELLISET VUODET- VANHEMPAINRYHMÄ

OLETKO VÄSYNYT UHMAAN JA TAISTELUIHIN? OLETKO HUOLISSASI LAPSESI TOTTELEMATTOMUUDESTA, KIUKKUKOHTAUKSISTA, ITSEHILLINNÄN PUUTTEESTA? TUNTUUKO ARKI RASKAALTA?
TERVETULOA MUKAAN IHMEELLISET VUODET- VANHEMPAINRYHMÄÄN!
Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille, jotka haluavat kehittää omaa vanhemmuuttaan. Toiset lapset käyttäytyvät haasteellisemmin kuin toiset, ryhmässä saat keinoja, joilla pystyt ennaltaehkäisemään ja tarvittaessa toimimaan rakentavasti näissä haastavissa tilanteissa!
Ryhmä kokoontuu Asukaspuisto Piennarpihan tiloissa (Piennarkuja 4, Masala), tiistai-iltapäivisin klo 16-18.15, 14.1.2020 alkaen.
Ryhmä kokoontuu yhteensä 15 kertaa kevään 2020 aikana, jokaisella kerralla on oma teemansa ja näiden ympärillä työskennellään lyhyitä videoesimerkkejä katsellen, keskustellen ja harjoituksia tehden, uusia toimintatapoja harjoitellaan kotona ryhmäkertojen välissä. Ryhmäkertojen aiheet liittyvät mm. myönteisen vuorovaikutuksen rakentamiseen ja tehokkaisiin keinoihin asettaa rajoja ja välttää valtataistelua. Ryhmää ohjaavat Ihmeelliset vuodet-menetelmään koulutetut ohjaajat. Ryhmä perustuu Carolyn Webster-Strattonin luomaan Ihmeelliset vuodet- vanhemmuuskoulumalliin. Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa.

Ryhmä on tarkoitettu perheille joissa 3-7 vuotiaita lapsia. Jokaisella kerralla tarjotaan välipala sekä kahvi/tee.
Kokoontumisajat: 14.1., 21.1., 28.1., 4.2., 11.2, 25.2., 3.3., 10.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4., 14.4., 21.4., 28.4., 5.5.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen, ke. 16.10 mennessä: Linda Hedberg, puh. 09-29863625, linda.hedberg@kirkkonummi.fi
Catherine Bäckström-Hiltunen, 040 5638276, catherine.backstrom-hiltunen@kirkkonummi