Strategia- vanhempainohjauskurssi

13-17 -vuotiaiden, adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille.

Perustiedot:kirkkonummi
• Alkaa: 3.3.2020 klo 17.00
• Päättyy: 31.3.2020 klo 20.00
• Hakuaika päättyy 31.1.2020
Kurssi on kaksikielinen. Materiaali on mahdollista saada myös ruotsiksi, ohjaus käydään pääosin suomeksi, mutta keskustelua on mahdollista käydä molemmilla kotimaisilla kielillä.
Koska ja missä kurssi järjestetään?
Tiistaisin 3.3., 10.3., 17.3., 24.3. ja 31.3 klo 17.00-20.00 Kirkkonummen Ohjaamon tiloissa osoitteessa Kirkkotallintie 1 (katutaso).
Mitä kurssilla tehdään?
Kurssin sisältö ja toteutus nojautuvat ruotsalaiseen Strategi-menetelmään, jonka ADHD-liitto on tuonut maahamme. Kurssin tavoitteena on antaa perustietoa adhd:stä ja menetelmiä nuoren positiivisen käytöksen tukemiseksi, vahvistaa vanhemmuusroolia ja helpottaa perheen arkea.
Kurssi koostuu viidestä kokoontumiskerrasta iltaisin. Kurssikertojen teemat ovat:
– Perustietoa adhd:stä
– Vanhemmuusroolin vahvistaminen sekä nuoren ja perheen arjen helpottaminen
– Menetelmiä positiivisen käytöksen tukemiseksi
– Välineitä ongelmakäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja hallintaan
– Yhteisön tukiverkostot ja palvelut.
Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse 31.1.2020 mennessä osoitteeseen antonina.carlberg@kirkkonummi.fi. Ilmoittautuessa kerro nimesi, yhteystietosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat välipalatarjoilua varten. Olisi toivottavaa, että lapsen molemmat vanhemmat / kaikki arjessa olevat aikuiset osallistuvat samanaikaisesti kurssille mahdollisuuksien mukaan. Kurssille mahtuu 30 osallistujaa.
Lisätietoja kurssista saa sähköpostitse.
Kurssin vetäjinä toimivat Kirkkonummen kunnan Strategia- vanhempainohjausryhmä ohjaajat: Antonina Carlberg (p. 040 1269 145) ja Taru Keskinen (p. 050 4137 471)