Haku syksyn päiväkerhoihin on 2.3.-31.3.2020

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan päiväkerhopaikat kaudelle syksy 2020- kevät 2021 ovat nyt haussa. Kerhopaikkaa voi maaliskuussa hakea lapselle, joka täyttää 2 vuotta ennen kerhokauden alkua, 17.8.2020. Voit täyttää hakemuksen tästä linkistä.

Päiväkerhopaikat ja -päivät:

Laajakallio

• 2-5-vuotiaiden ryhmä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Papinniitty

• 2-5-vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 8,30-11.30

Masala

• 2-5-vuotiaiden ryhmä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Veikkola

• 2-5-vuotiaiden ryhmä maanantaisi ja torstaisin klo 8.30-11.30

Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Jälkihaku avoimille paikoille ja alle 2 -vuotiaiden lasten hakemukset

6.4. alkaen, voi hakea kerhopaikkaa vapaille paikoille ja myös syksyn aikana 2 vuotta täyttävälle lapselle.  Lapsi voi aloittaa päiväkerhon, kun hän on täyttänyt 2 vuotta. Kun paikka vapautuu, olemme yhteydessä huoltajaan.

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on lapsen oma kerho, jossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Tutut, turvalliset ja koulutetut lastenohjaajat ovat myös vanhempien kasvatuskumppaneita. Lapsiryhmät ovat pieniä ja ohjaajalla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti.  Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin kaksi kertaa viikossa ja kestävät 3 h. Lapsi on mahdollista tuoda ja hakea päiväkerhosta joustavasti lapsen jaksaminen huomioiden.

Lisätietoja nettisivuiltamme