• Tämä tapahtuma on mennyt.

Strategia- vanhempainohjauskurssi

maaliskuu 2 - maaliskuu 30

Kouluikäisten adhd-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille.

Perustiedot

• Alkaa:2.3.2021 klo 17.00
  • Päättyy: 30.3 klo 20.00
  • Ilmoittautumisaika päättyy 19.2.2021

Kurssi on kaksikielinen. Materiaali on mahdollista saada myös ruotsiksi, ohjaus käydään pääosin suomeksi, mutta keskustelua on mahdollista käydä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Koska ja missä kurssi järjestetään?

Tiistaisin 2.3, 9.3, 16.3, 23.3 ja 30.3 klo 17.00-20.00 etänä, Teamsin kautta

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssin sisältö ja toteutus nojautuvat ruotsalaiseen Strategi-menetelmään, jonka ADHD-liitto on tuonut Suomeen. Kurssin tavoitteena on antaa perustietoa adhd:stä ja menetelmiä lapsen/nuoren positiivisen käytöksen tukemiseksi, vahvistaa vanhemmuusroolia ja helpottaa perheen arkea.

Kurssi koostuu viidestä kokoontumiskerrasta iltaisin. Kurssikertojen teemat ovat:
– Perustietoa adhd:stä
– Vanhemmuusroolin vahvistaminen sekä nuoren ja perheen arjen helpottaminen
– Menetelmiä positiivisen käytöksen tukemiseksi
– Välineitä ongelmakäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja hallintaan
– Yhteisön tukiverkostot ja palvelut.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse 19.2.2021 mennessä osoitteeseen antonina.carlberg@kirkkonummi.fi. Ilmoittautuessa anna nimesi ja yhteystietosi, eli sähköposti mihin voi lähettää teams-linkin sekä puhelinnumero.

Olisi toivottavaa, että lapsen molemmat vanhemmat / kaikki arjessa olevat aikuiset osallistuvat samanaikaisesti kurssille mahdollisuuksien mukaan. Kurssille mahtuu 30 osallistujaa. Lisätietoja kurssista saat sähköpostitse kun olet ilmoittaunut.

Kurssin vetäjinä toimivat Kirkkonummen kunnan Strategia- vanhempainohjausryhmä ohjaajat: Antonina Carlberg (p. 040 1269 145) ja Linda Hedberg

Alkaa:
maaliskuu 2
Loppuu:
maaliskuu 30
Tapahtumaluokat:
,

Perusturva

Etänä
%d bloggaajaa tykkää tästä: